De ce să alegi Austria pentru tratarea cancerului?

Ratele de supraviețuire ale pacienților care suferă de cancer sunt mai mari în Austria decât în ​​multe alte țări din Europa. Acest aspect se datorează medicilor austrieci de renume și unei lungi liste de instituții care furnizează servicii, tratamente și tehnologii inovatoare.

Austria se află în fruntea luptei împotriva cancerului în Europa și joacă un rol important în campania mondială cu câteva inițiative de pionierat. Deoarece există multe tipuri diferite de cancer, domeniul are nevoie de echipe multidisciplinare care lucrează împreună pentru a le aborda. Fie ca este vorba despre imunoterapie, terapii moleculare țintite noi sau radioterapie, cercetătorii si oncologii din întreaga Austrie lucrează la dezvoltarea  de metode noi de diagnosticare și tratamente.

 Tehnologii de diagnosticare și de screening de ultimă oră – Austria este un motor de inovare în diagnosticarea cancerului. Screening-ul și diagnosticul precoce al cancerului sunt vitale pentru identificarea unei scheme optime de tratament.

Medicină personalizată – Fiecare pacient primește în funcție de forma de cancer pe care o are și agresivitatea acestuia un tratament individualizat. Chiar dacă o schemă de tratament are în spate sute de statistici pentru un anumit tip de cancer, asta nu înseamnă că este și eficient pentru orice pacient.

Acces la sute de clinici și spitale de top – aproximativ 300 de clinici, spitale private, spa-uri pot deveni parteneri de încredere pentru o stare mai bună de sănătate, fie că vorbim de îngrijire preventivă, fie de tratamente în arii delicate, precum oncologia sau probleme de fertilitate.

Acces la doctori de renume mondial –  Austria are al doilea cel mai mare număr de doctori la 100.000 de locuitori din Uniunea Europeană și unul dintre cele mai puternice sisteme medicale de pe continent, sistem recunoscut pentru calitatea excelentă a serviciilor și pentru standardele înalte ale unităților medicale. În acelasi timp, s-a dezvoltat și un puternic sector de furnizori privați de servicii medicale, ce oferă tratamente pentru pacienți internaționali.

Rezultatul biopsiei doar în cateva zile – Un avantaj major pe care îl au cei care aleg să se trateze în Austria este că aceștia pot primi în câteva zile rezultatul unei biopsii și nu trebuie să aștepte 21 de zile, cum se întâmplă în alte țări.

Efecte secundare diminuate– Tratamentele în Austria pot fi mai scumpe, având în vedere faptul că se folosesc cele mai recente medicamente și cea mai evoluată tehnologie.  Acest aspect are un impact major în ceea ce privește efectele adverse.

Vaccinuri și imunoterapeutice – În Austria, vaccinurile și abordările imunoterapeutice reprezintă un mijloc important de combatere a cancerului și de stopare a răspândirii bolii în organism.

Formularul de pe www.austriamed.eu sau un apel la +40 784 647 055 este primul pas către sistemul medical din Austria atunci când sănătatea ta sau a celor apropiaţi este în pericol. Apelează cu încredere la AT-MED şi beneficiază de sprijinul echipei noastre și de profesionalismul medicilor de renume mondial din Austria.