Clinici in care te tratezi prin AT-MED

Acestea sunt clinicile în care poţi beneficia prin AT MED de cele mai noi tratamente pentru cancer

Confraternitat

Spitalul privat Confraternitat din Viena a fost fondat în anul 1729. Unitatea medicală este recunoscută pentru intervenţiile de ultimă oră şi pentru servicile excelente oferite de personalul medical care crează o atmosferă primitoare şi plăcută.
Confraternitat se deosebeşte prin faptul că aici pacienţii pot beneficia de toate tipurile de îngrijire medicală: policlinică, centru medical, clinică de prevenție și servicii de spitalizare.

În cadrul Confraternitat, pacienții se pot trata de diverse probleme medicale pe următoarele specialități: cardiologie, medicină internă/oncologie, neurologie, urologie, gastroenterologie, oftalmologie, chirurgie și pneumologie. Totodată, unitatea spitalicească oferă și servicii de imagistică unde dispune de aparatură de ultimă generație.

Imed 19

Imed 19 este o altă unitate medicală privată din Viena care excelează în servicii medicale de top. 15 specialişti pe chirurgie, chirurgie vasculară, ortopedie, cardiologie, reumatologie şi medicină internă, hematologie şi oncologie, neurologie, gastroenterologie, oftalmologie, pneumologie, dermatologie şi angiologie.

WEHRLE SALZBURG

Spitalul privat Wehrle Salzburg a fost fondat în urmă cu 80 de ani și și-a câștigat rapid reputația excelentă dincolo de limitele orașului. La începutul anului 2015, a fuzionat cu Spitalul Diakonissen Salzburg într-o nouă unitate de sănătate privată de ultimă generație, în două locații: Andräviertel (până acum Wehrle) și Aigen (până în prezent Diakonissen).

Viziunea holistică asupra omului este rețeta succes, în spitalul privat Wehrle Salzburg. În plus față de medicina interdisciplinară și multi-profesională la cel mai înalt nivel, ambianța romantică, elegantă și prietenoasă a spitalului oferă cele mai bune condiții pentru o recuperare rapidă.

RADIOLOGY CENTER VIENNA

Centrul de Radiologie Viena oferă cea mai largă gamă de imagistică medicală disponibilă în prezent. Acesta combină tehnologia de ultimă oră, până acum disponibilă doar în spitale, cu avantajele unei echipe orientate către nevoile individuale ale pacienților noștri.

Centrul de Radiologie Viena efectuează întreaga gamă de investigaţii radiologice: radiografie, ecografie, mamografie, rezonanta magnetică şi tomografie computerizată.

GRAZ RAGNITZ

Spitalul privat Granz Ragnitz combină tehnologia de ultimă oră cu îngrijirea medicală și individuală de calitate şi atmosfera confortabilă, asemănătoare hotelului. Expertiza medicală ar trebui să fie pe primul plan în alegerea unui spital, dar alte aspecte importante precum îngrijirea personală, serviciile și facilitățile joacă, de asemenea, un rol major în bunăstarea pacientului și recuperarea rapidă. Spitalul privat Graz Ragnitz oferă cel mai bun mediu posibil în tratamentul afecţiunilor medicale.

GOLDENES KREUZ

Goldene Kreuz, una dintre cele mai prestigioase clinici private din Austria, foarte aproape de Spitalul General din Viena, se caracterizează printr-o combinație unică intre siguranţa medicală şi atmosfera relaxantă a familiei. Cu aproximativ 1.500 de nașteri pe an, Goldene Kreuz are cea mai mare maternitate privată din Austria.

WIENER PRIVATKLINIK

Wiener Privatklinik se remarcă prin flexibilitate, atenţia sporită în îngrijirea pacienţilor şi dotarea cu tehnologie medicală de ultima generaţie.

Clinica se bucura de o recunoaştere la nivel internaţional datorită realizărilor medicale în domeniile medicinei interne, oncologiei, chirurgiei traumatologice, traumatologiei sportive, chirurgiei şi ortopediei. Datorită colaborării strânse cu clinicile universitare şi cu specialişti de renume, în tratarea pacienţilor se folosesc cele mai bune şi moderne metode.

PRIVATKLINIK DÖBLING

Spitalul Privat Döbling se numără de ani de zile printre cele mai căutate spitale vieneze. Pacienţi apreciază competența profesională, standardul înalt de calitate, managementul direcţionat spre munca în echipa şi standardele tehnologice oferite de către echipa de medici a spitalului.

Spitalul Privat Döbling oferă întreaga gamă de servicii medicale, inclusiv internare de o zi sau ambulator.