POVESTEA FONDATORULUI – DARIUS PENCEA

POVESTEA FONDATORULUI – DARIUS PENCEA

Darius Pencea – POVESTEA FONDATORULUI

Nu aș renunța pentru nimic în lume la ce fac acum în plan profesional. Deși mă confrunt aproape zilnic cu cazuri medicale grave, cu oameni a căror viață se agață de un fir de ață, satisfacția pe care o am atunci când îi ajut să se pună din nou pe picioare este enormă.
Darius Pencea, Owner AT-MED

Încă de mic am fost un antreprenor, la 18 ani având prima firmă. De-a lungul timpului, am încercat aproape toate domeniile – imobiliar, bancar și chiar gastronomic, până să am cea mai satisfăcătoare meserie, aceea de a fi un liant în salvarea de vieți.

Darius Pencea – Cum a apărut AT-MED?

Acum 7 ani, locuind în Viena și cunoscând foarte bine limba germană, m-a sunat un prieten din România și mi-a cerut ajutorul. Băiatul lui de 4 ani era bolnav de leucemie și nu reușea să intre la niciun spital de stat din Austria. I-am tradus toate analizele făcute în țară și în câteva zile i-am facilitat intrarea la un spital din Viena. Chiar dacă sunt o persoană căreia îi place să ajute, sentimentul pe care l-am avut atunci când am ajutat la salvarea vieții acelui copil a fost copleșitor. Acela a fost momentul în care am realizat nevoia românilor de a avea o persoană pe care se pot baza atunci când viața le este în pericol, o persoană care să le ia toate grijile de pe cap și să le ofere cele mai mari șanse de supraviețuire în Viena. Așa a apărut AT-MED.

În câteva luni mi-am deschis firma și mi-am obținut licența de traducător autorizat. Nu m-am oprit aici, am făcut tot posibilul să ma întâlnesc cu cei mai buni doctori din Austria, pe specializări diferite, astfel încât să ofer cele mai bune servicii medicale pentru pacienții români.

Darius Pencea – 7 ani de AT-MED

Nu e ușor, la mine ajung numai persoanele a căror viață atârnă de un fir de aţă – cazuri oncologice și accidente foarte grave, malformații din naștere, arși. În asemenea situații, știu că unul dintre cele mai importante aspecte este timpul. De aceea, împreună cu doctorii de aici, oferim a doua opinie medicală în maxim 48 de ore, traducem analizele medicale rapid și în câteva zile pacientul este deja programat la analize sau intervenții în clinicile sau spitalele din Austria.

Dacă la început eram singur, acum am o echipă întreagă care se ocupă de fiecare detaliu în parte. Încă de la aeroport, pacientul este preluat și dus la clinica medicală aleasă, pe tot parcursul intervențiilor un traducător stă cu el, i se oferă pacientului cele mai bune variante de cazare pentru el și apropiații lui și, de asemenea, după intervenții, le trimitem în țară medicamentele necesare pentru recuperare. Pacienții AT-MED  mă pot suna la orice oră din zi și din noapte  dacă au nevoie de ajutor. Îmi amintesc cum m-am întors din 4 concedii pentru a fi alături de pacienții mei.

Darius Pencea – Avantaje tratament Viena prin AT-MED

AT-MED nu înseamnă doar o firmă care face legătura între un pacient român cu un spital din Viena. Prin AT-MED ai acces la o abordare total diferită din partea medicilor, ai acces la cele mai bune servicii medicale, analize complete gata în jumătate de zi, toate în aceeași clinică și o echipă de încredere pentru care pacientul este pe primul loc.