Terapii Avansate in Tratarea Cancerului 2017-12-11T12:46:28+00:00

Cele mai avansate terapii în tratarea cancerului

Austria este renumită pentru faptul ca are cei mai buni specialiști și oameni de știință care lucrează în domeniul tratării cancerului. Aici se testează și se dezvoltă cele mai noi terapii în domeniu iar pacienții care apelează la AT MED au oportunitatea de a beneficia rapid de ele.

Gamma Knife

Folosit în tratarea tumorilor cerebrale, Gamma Knife este văzută ca standardul de aur al radiochirurgiei, deoarece are o precizie de doar 0,25 mm și poate trata mai multe tumori într-o singură sesiune.

Radiochirurgia Gamma Knife focalizează cu precizie maximă fascicule de raze gamma în acelaşi punct, fără a afecta ţesuturile sănătoase din jurul tumorilor.

S.I.R.T

S.I.R.T (Selective internal radiation therapy), cunoscută şi sub numele de radioembolizare, foloseşte microsfere radioactive ce sunt transmise  direct în vasele sanguine care înconjoară tumora de la nivelul ficatului. Microsferele emit radiaţii direct în venele ce alimentează tumora cu oxigen, distrugându-le, fără a provoacă daune la țesutul sănătos din apropierea tumorii.

Terapia cu protoni

Terapia cu protoni foloseşte protoni ce pot fi dirijaţi și depozitaţi în volume tisulare, desemnate de către medici, într-un model tridimensional, cu fiecare fascicul utilizat. Marele avantaj al terapiei cu protoni este controlul și precizia fasciculului de energie şi prin urmare, managementul superior al tratamentului și recuperarea rapidă.

Terapia cu anticorpi

Terapia cu anticorpi foloseşte anticorpi sintetizaţi în laborator dintr-un singur tip de celulă a sistemului imunitar. Aceştia identifica substanțele care ajută celulele maligne să se dezvolte şi le distrug.

Beneficiul terapiei cu anticorpi este capabilitatea de a ţinti şi de a distruge celulele canceroase, fără a distruge și celulele sănătoase din jurul tumorilor.

Imunoterapia

Imunoterapia constă în stimularea sistemului imunitar de a ataca celulele canceroase.
Imunoterapia provoacă mai puține efecte secundare decât alte tratamente, iar riscul de recidivă al cancerului este scăzut.

Acestea sunt clinicile în care poţi beneficia prin AT MED de cele mai noi tratamente pentru cancer

CONFRATERNITÄT

IMED 19

PRIVATKLINIK DÖBLING

WIENER PRIVATKLINIK

GOLDENES KREUZ

GRAZ RAGNITZ

clinica-privata-radiology-center-vienna

RADIOLOGY CENTER VIENNA

WEHRLE SALZBURG

Medici care te tratează în Austria prin AT-MED

Prof. Univ. Dr. Christian Singer, obstetrician-ginecolog

Prof. Univ. Dr. Johannes Drach, internist, specialist în hemato-oncologie

Prof. Univ. Dr. Schillinger Martin, cardiolog, angiolog

Prof. Univ. Dr. Ulrich Steinhart, obstetrician-ginecolog

Dr. Rainer Kotz, Ortopedie și endoprotetică

Contactează-ne!