Testimoniale 2017-07-28T12:17:24+00:00

Testimoniale

Testimoniale

Ce spun pacienții români despre AT-MED

“Îmi amintesc când m-ai sunat după câteva zile şi mi-ai spus că plecarea mea în Austria este pregătită. Nu înţelegeam… cum adică… e totul pregătit? Nu mi-am luat bilete de avion, unde o să stau? Nu înţelegeam. Dar mi-ai spus că tu şi echipa ta v-aţi ocupat de tot. Biletele de avion, cazarea, traducerea documentelor, totul era pregătit. Ba chiar aveam şi programarea pentru toate analizele medicale.”

Maria, 42 de ani

“Cu AT-MED nu există listă de așteptare pentru că boala nu așteaptă.  Am trimis analizele mele pe site și, în maxim 48 de ore, doctorii din Austria mi-au oferit o a doua opinie medicală gratuit.”

Cristian, 30 de ani

“Mulțumesc din tot sufletul pentru ajutor. Când nimeni nu-mi mai dădea nicio șansă, ați apărut voi. Mi-ați tradus dosarul imediat și în 3 zile am fost în sala de operație la cei mai buni doctori din lumea asta. Mi-ați salvat viața!”

Marius, 36 de ani

“Rapid! Eficient! Și o echipă foarte comunicativă și plăcută. Cu ajutorul AT-MED am fost consultată de Prof. Martin Schillinger. M-am simțit pe mâini bune”

Ioana, 32 de ani

“În situația mea, cel mai important aspect a fost rapiditatea cu care am fost programat și am început tratamentul. Cu AT-MED am beneficiat de cel mai bun tratament și am fost tratat cu respect.”

Mihai, 27 de ani