Testimoniale

Testimoniale

Testimoniale

Ce spun pacienții români despre AT-MED

“Îmi amintesc când m-ai sunat după câteva zile şi mi-ai spus că plecarea mea în Austria este pregătită. Nu înţelegeam… cum adică… e totul pregătit? Nu mi-am luat bilete de avion, unde o să stau? Nu înţelegeam. Dar mi-ai spus că tu şi echipa ta v-aţi ocupat de tot. Biletele de avion, cazarea, traducerea documentelor, totul era pregătit. Ba chiar aveam şi programarea pentru toate analizele medicale.”

Maria, 42 de ani

„Cu AT-MED nu există listă de așteptare pentru că boala nu așteaptă.  Am trimis analizele mele pe site și, în maxim 48 de ore, doctorii din Austria mi-au oferit o a doua opinie medicală gratuit.”

Cristian, 30 de ani

“Mulțumesc din tot sufletul pentru ajutor. Când nimeni nu-mi mai dădea nicio șansă, ați apărut voi. Mi-ați tradus dosarul imediat și în 3 zile am fost în sala de operație la cei mai buni doctori din lumea asta. Mi-ați salvat viața!”

Marius, 36 de ani

“Rapid! Eficient! Și o echipă foarte comunicativă și plăcută. Cu ajutorul AT-MED am fost consultată de Prof. Martin Schillinger. M-am simțit pe mâini bune”

Ioana, 32 de ani

“În situația mea, cel mai important aspect a fost rapiditatea cu care am fost programat și am început tratamentul. Cu AT-MED am beneficiat de cel mai bun tratament și am fost tratat cu respect.”

Mihai, 27 de ani

Am fost diagnosticată cu cancer la sân şi mi s-a recomandat mastectomia. Nu am putut să accept acest lucru aşa că am apelat la AT-MED şi am ajuns la Dr. Singer. El mi-a salvat sânul şi viaţa. Am avut încredere în el şi îl recomand tuturor femeilor ce au diagnosticul pe care l-am primit eu. E cel mai bun în domeniul său.

Angela, Galați

Sunt una dintre pacientele foarte mulţumite de Dr. Singer. În urmă cu 2 ani am ajuns la dansul prin AT-MED şi din primul moment am avut sentimentul că cineva mă înţelege şi vrea să mă ajute.
Profesionalismul domnului doctor şi atmosferă plăcută de la Privatklinik Döbling mi-au oferit o a doua şansă la viaţă. Dacă aş fi fost din Austria, cu siguranţă ar fi fost ginecologul meu acum.

Diana, Timișoara

Ani de zile am fost afectată de simptomele menopauzei severe. Am vizitat o mulţime de medici şi mereu am plecat nemulţumită din cabinetele lor. Anul acesta am ales să fiu consultată de un specialist şi, prin AT-MED, am ajuns în cabinetul domnului doctor Singer. Am avut sentimentul de la început că îmi înţelege situația mea. A vorbit foarte pe înţelesul meu când am discutat despre opţiunile de tratament pe care le am. Datorită terapiei, simptomele menopauzei au dispărut sau au devenit mai suportabile. Sunt foarte bucuroasă că am găsit în sfârșit un doctor capabil şi dedicat oamenilor.

Maria, București

Un medic excepţional, foarte bine pregătit profesional, empatic, atât cu pacienţii cât şi cu rudele acestuia, un medic pasionat de ceea ce face şi dedicat pacienţilor săi. Îi mulţumesc dumnealui şi echipei AT-MED că am primit o a doua şansă la viaţă.

Cristi, Cluj

Cuvintele sunt de prisos. Când primeşti diagnosticul de cancer nu te poţi gândi decât la două lucruri. Lupţi până în pânzele albe sau accepţi diagnosticul şi renunţi. Am ales să lupt şi cu ajutorul echipei AT-MED am ajuns la domnul doctor Drach. A fost alături de mine din momentul în care am pus piciorul în spital, până când ne-am luat la revedere şi a rămas că ne vom vedea de două ori pe an pentru controalele de rutină. Este un înger printre oameni căruia îi datorez fiecare zi din viaţa mea.

Andreea, Timișpara

Dl. Johannes Drach este foarte bine pregătit profesional. Nu m-am simţit deloc străină în cabinetul dumnealui şi, deşi nu am fost un caz grav, cum am întâlnit în salonul în care am fost internată, am auzit doar cuvinte frumoase despre domnul doctor. Îl recomand tuturor.

Ioana, București

Mi-a fost recomandat domnul doctor Schillinger de către AT-MED. Am văzut în el un profesionist, orientat spre soluţie, iar la numeroasele mele întrebări a răspuns calm și pe înțelesul meu. Alături de domnul doctor și echipa sa de la Imed19 m-am simţit îngrijit în toate privinţele.

Victoria, Iași

Am fost pacienta domnului doctor Schilinger și am fost foarte mulțumită de tratamentul și îngrijirea oferite de dumnealui. În momentul în care mi-a spus că voi urma o intervenție chirurgicală, m-am simțit apreciată și înţeleasă, iar modul în care mi-a explicat cum se va desfăşura operaţia m-a făcut să înţeleg ce urmează să se întâmple şi mi-a dat încredere în el şi echipa sa. În mâine sale am simţit că sunt un om care merită o şansă la viaţă.
Mulţumesc echipei AT-MED pentru susţinerea din perioada şederii mele în Austria.

Claudia, Ploiești

Am apelat la AT-MED și am ajuns în Austria la Dr. Schillinger – un doctor foarte competent și empatic. Prima noastră întâlnire a avut loc la Imed19, un loc în care, pe lângă faptul că eram înconjurată de echipamente medicale de ultima generaţie, m-am simţit ca acasă. Domnul doctor şi asistenţii săi au fost foarte atenţi la nevoile mele, diagnosticul a fost corect, dar cel mai important lucru este ca în perioada cât am stat în Austria am fost lipsită de griji. Acum sunt bine datorită AT-MED şi domnului Schillinger.

Bianca, Bacău

L-am întâlnit pe domnul doctor Steinhart anul acesta şi pot spune că a fost o persoană ireproşabilă de la prima întâlnire. Începând cu modul în care a discutat cu noi până la diagnosticul pus şi tratamentul recomandat. Îi mulţumesc pentru răbdarea avută, ţinând cont că sunt din România şi am ajuns la dânsul prin AT-MED, şi îi doresc sănătate şi mult succes în ceea ce face.

Oana, București

Cred că sunt unul dintre cazurile grave ale domnului doctor Ulrich Steinhart. Ţinând cont că am avut mai multe afecţiuni medicale, intervenţia chirurgicală recomandată de acesta a fost foarte dificilă, atât pentru mine, cât şi pentru echipa de medici. Totul a decurs perfect. Mi-a spus că dacă îi urmez cu exactitate indicaţiile timpul de vindecare va fi redus. Am avut încredere în el şi iată că au trecut 3 ani de la operaţie şi mă simt mult mai bine. Mulţumesc dumnealui şi echipei AT-MED care a fost lângă mine cât timp am stat în Austria.

Cristina, Alba Iulia

Dl. Dr. Steinhart este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Cu ajutorul AT-MED, m-am operat la dumnealui acum 3 ani şi totul a decurs perfect. Mi-a răspuns cu calm la toate întrebările şi m-a făcut să înţeleg că ce urmează să mi se întâmple este pentru binele meu. Am avut încredere deplină îl dansul şi acum mă pot bucura de o viaţă liniştită. Îl recomand din suflet.

Robert, București

Prin AT-MED am ajuns la domnul doctor Kotz cu o problemă la genunchi. Gonartroză mai exact. Totul a decurs simplu, începând cu prima consultaţie, testele medicale, diagnosticul şi tratamentul. Este un profesionist ce, alături de echipa dumnealui de la Wiener Privatklinik, face minuni. Mulţumesc!

Ionuț, București

Mii de mulţumiri pentru domnul dr. Rainer Kotz şi echipa sa. Mama mea, îndrumata de AT-MED, a ajuns la dânsul cu coxartroză în stadiu avansat. Operaţia a decurs foarte bine, iar acum se bucura de viaţă fără a mai avea dureri. Mulţumesc mult şi îl recomand cu toată încrederea.

Gabriela, București

Un medic deosebit cu mâini de aur, un om cum rar întâlneşti. Am citit foarte multe despre domnul doctor când am ales să îmi duc tatăl la dânsul. Ce am remarcat şi m-a impresionat foarte mult este faptul că îşi tratează pacienţii egal, indiferent de ţara de origine, statutul social, situaţia financiară s.a. Tatăl meu a fost operat la genunchi de dânsul și pot spune că i-a salvat piciorul. De fiecare dată când mă uit la tatăl meu cum se plimbă prin curte mă gândesc la minunea pe care domnul doctor a făcut-o. Îi mulţumesc mult de tot.

Liviu, Timișoara